Фомушин Іван

Фомушин Іван

This post is also available in: UA

Фомушин Іван

Номер телефона: +380974615365

Сторінка у Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100011885797436&sk=about

Місце служіння: с. Солобківці

 

1. Что побуждает вас служить там где вы находитесь.

На перше питання досить не просто відповісти. Тому що бажання служити Богові виходить десь з глибини серця в той же час воно є за розумом.Ти розумієш повеління Бога, ти розумієш Кому ти служиш, і розумієш колосальну важливість і потребу в тому щоб люди пізнавали Бога, як віруючі так і не віруючі.

2. Расскажите о том как Бог действует в вашей жизни.

Бог діє в моєму житті! Особливо я бачу Його дію коли я приймаю рішення чинити і жити по Його Слову. Також я бачу чудеса в служінні, коли Бог проводить, допомагає, дає необхідні ресурси, складає певні обставини, і так інше.

 

3. Проделанная в церкви работа. С чем сейчас работаете (лагеря, хор, группы)

До карантину ми з дружиною Інною займались дитячим і підлітковим служінням, працювали з батьками дітей які відвідували наші церковні клуби, відвідали дитячий будинок для сиріт. Проводили дитячі табори і сімейні на річці Дністер. В теперішній час ми призупинили працю з дітьми, але працюємо над духовним розвитком нашої церковної групи, а також з дорослими невіруючими людьми. Зараз у нас проходить дві групи по вивченню Божого Слова,чоловіча і жіноча. З нового року ми почали новий вид служіння: допомога продуктовими наборами потребуючим сім’ям. Ціль цього служіння – проявляти милосердя і розширювати коло людей яких ми можемо вести до Христа.

 

4. Цели в служении и цели в церкви.

Ціль в служінні – організувати церкву ( на сьогоднішній день у нас церковна група з 9 членів церкви і один чоловік який готується до хрещення) яка має бути духовно зріла. Тобто: розуміти свої духовні обдарування і роль в церкві. Мрія, кількість, хоча б 10% від населення. 2) Мати мету виконувати доручення Христа Дії 1:8. Для виконання цих цілей ми почали молитися за конкретну країну і місто де працюють місіонери з нашої області і підтримувати матеріально по мірі можливостей. Утворили групи про які я писав вище і служіння милосердя. Також в плані благовістя ми поставили в пріоритеті пошук “чоловіків миру”, про що молимось і над цим працюємо.
Тому ваша участь в нашому служінні є надзвичайно вагома тому що за ці роки скільки ми живемо в цій місцевості утворилось багато зв’язків з чоловіками. Ваше служіння допоможе знайти час для розвитку цих стосунків також надасть матеріальні можливості. Наприклад зараз я навчаюсь в автошколі і це для нашої сім’ї є досить серйозним викликом. Тому щиро вам вдячний за ваше служіння. Слава Богу.

Donation form
Khmelnytskyi region
You can select an amount. Choose the best way to donate!
Donation Amount:
UAH
Creating a donate and redirection to the payment system..
How can we
contact you?

You may choose the most convenient method of communication and within 1-3 days you will be contacted by our experienced consultant who will help with your questions.

Donate Donate