Гурманович Андрій

Гурманович Андрій

This post is also available in: UA

Гурманович Андрій

Номер телефона: +38098 224 1684

Email: golgofavil@gmail.com

Місце служіння: смт. Вільшана

 

Уже 10 років сім’я Андрія несе служіння в селищі Вільшана Черкаської області. Переїхав із Черкас разом із дружиною як місіонер, через рік висвятили на пастора. Привела Андрія до церкви мама, у ранньому віці покаявся та прийняв хрещення, спочатку служив із молоддю.
Як каже Андрій: «За ці роки були різні періоди служіння, часом було радісно, а часом дуже складно, але, кожного разу як ми думали все залишити, Господь говорив нам цього не робити. Сьогодні ми твердо знаємо, що воля Господа є в тому, щоб ми тут продовжували працю».

Цілі у служінні й у церкві — проповідь Євангелії через різні служіння та форми, привести людей, яких посилає Господь до Ісуса Христа, будувати “мости” у відносинах, духовний ріст і глибше пізнання Бога членів церкви, покаяння людей, допомога словами і ділами через соціальну роботу, єднання в Тілі Христовому.

У церкві проводять: дві домашні групи по вивченню Біблії, табори для дітей, жіноче служіння, велоклуб для молоді від 14 років, різну соціальну роботу, вистави ляльковим театром і євангелізаційні акції.

Бог по-різному діє та благословляє сім’ю Гурмановичів, наприклад, не було коштів зробити опалення в будинку — Господь послав кошти через одну людину; одного разу Андрій дуже захворів – Господь повністю зцілив; молились і просили Бога розширити межі служіння — на сьогодні мають власний ляльковий театр “Мрія”; коли сім’я була на зібранні, сусідські собаки загризли 4 кіз — на сьогодні Господь послав сім’ї вдвічі більше козочок; під час поїздки в місто Андрій мав розмову з однією жінкою, яка мала великі труднощі. Він свідчив їй і в той же день Господь відповів їй. Вона була дуже радісна та щаслива, що побачила Бога через свої проблеми.

У сім’ї п’ять дітей. Андрій займається плиткою, електрикою, ремонтами в селі.

 

 

1. Что побуждает вас служить там где вы находитесь.

Вже 10 років як я і моя сім’я несемо служіння у сільській місцевості. За ці роки були різні періоди служіння… Часом було так радісно, коли бачимо які можливості дає Господь для свідчення Слова Божого. Бог відкривав і відкриває двері, де ми і не думали. Одні із них це школи…. А, часом було так тяжко, що ми думали залишити все і поїхати в місто, де є хороша робота, є брати і сестри з якими можна бути завжди у спілкуванні.
Але, кожного разу як ми думали залишити, – Господь говорив нам через Слово, людей, обставини цього не робити.
Сьогодні ми твердо знаємо, що воля Господа є в тому, щоб ми тут продовжували працю.

 

2. Расскажите о том как Бог действует в вашей жизни.

Багато ситуацій і людей, які Бог посилає в нашому житті.
Декілька прикладів:
– у нас не було коштів зробити опалення в нашому будинку, Господь послав нам кошти через одну людину
– одного разу я дуже захворів – Господь повністю зцілив
– одного вечора я молився і просив щоб Бог розширив межі служіння, сьогодні ми маємо власний ляльковий театр “Мрія”
– одного разу, коли ми сім’єю були на зібранні сусідські собаки загризли 4 наших кіз, – на сьогодні Господь послав нам вдвічі більше козочок
– одного разу під час поїздки в місто я мав розмову з однією жінкою. Вона мала великі труднощі. Я свідчив їй, я збудив її довірити її питання Богу. В той же день Господь відповів їй. Вона була дуже радісна і щаслива, що побачила Бога через свої проблеми.
Божої дії в житті нашому та церковному дуже багато.

 

3. Проделанная в церкви работа. С чем сейчас работаете (лагеря, хор, группы)

За ці роки провели дуже багато груп по вивченню Слова Божого, трудових та дитячих таборів, різної соціальної роботи, євангелізаційних акцій, організували стабільне надихаюче сестринське служіння… Зараз продовжуємо проводити дві групи з двома сім’ями по вивченню Біблії, табори для дітей, жіноче служіння, велоклуб для молоді від 14 років, різну соціальну роботу та показуємо вистави нашим ляльковий театром в різних місцях.

 

4. Цели в служении и цели в церкви.

Основна наша ціль – це проповідь Євангелії через різні служіння і форми та привести людей, яких посилає нам Господь до Ісуса Христа.
Ціль різних служінь різна: десь просто будуємо “мости” у відносинах, десь духовний ріст та глибше пізнання Бога, десь покаяння людей, десь просто допомога словами і ділами через соціальну роботу, а десь єднання в Тілі Христовому.

 

Donation form
Cherkasy region
You can select an amount. Choose the best way to donate!
Donation Amount:
UAH
Creating a donate and redirection to the payment system..
How can we
contact you?

You may choose the most convenient method of communication and within 1-3 days you will be contacted by our experienced consultant who will help with your questions.

Donate Donate